Breng de zorg terug naar z'n essentie, voor elke hulpverlener én burger

Evolueer mee naar een digitalisering van de gezondheidssector waarin de kwaliteit van onze zorg primeert. Optimaliseer je processen, connecteer je data en zet je patiënt meer dan ooit centraal. 

Wat zijn de voordelen van een gedigitaliseerde omgeving?

Maximale zorgoptimalisatie

Je aangeboden zorg komt op de eerste plaats als je streeft naar een optimale informatie-uitwisseling en gestroomlijnde communicatiekanalen.

zorgoptimalisatie

Patiëntvriendelijker werken

Zet je patiënt écht centraal. Gebruik (self-service) technologie voor je planning, opvolging en communicatie. Werk op maat en focus weer volledig op de zorgvraag. 

patiënt zorg

Veilig en structureel met data omgaan

Zorg voor een veilig en compleet inzicht in je data via Cloud applicaties wanneer je heel wat gegevens via artificiële intelligentie, bots, connectoren en algoritmes verzamelt.

veilig innoveren
Marc Decloedt

In een smekende sector als die van onze gezondheid waar kwalitatieve zorg elke dag gegarandeerd moet blijven, wordt het optimaliseren van processen en efficiënter werken steeds belangrijker. Cloudtoepassingen kunnen zorgverleners de nodige hulp bieden in hun uitdaging om iedereen binnen hun capaciteiten de beste zorg te geven.

Marc Decloedt
Expert Zorgsector

Succesverhalen

Lees onze blog en ontdek hoe onze projecten bij zorgorganisaties tot een succesvolle digitale transformatie hebben geleid.

Femma voltooit digitale transformatie met hulp van Synergics
Synergics begeleidt stad Beringen in digitaliseringsproces
"Möbius beheert en ondersteunt, dankzij de Modern Workplace oplossing van Synergics, haar eindgebruikers en hun toestellen op een efficiënte en toekomstgerichte manier. In combinatie met een migratie naar Exchange Online verhogen we de productiviteit en samenwerking van ons…

Met Synergics naar de Cloud... and beyond!

Synergics helpt je bedrijf of organisatie digitaal te transformeren door je medewerkers en processen naar de Cloud te brengen. Door visie, uitvoer en ondersteuning te combineren met jarenlange ervaring en een duidelijke methodologie, maken we jouw organisatie productiever en meer wendbaar en helpen we je sneller innoveren en veiliger ondernemen.

Algemeen

Bel 02/706 80 40 of laat ons je terugbellen op een gepast moment.

Sales

Rechtstreeks praten met één van onze salescollega's? Bel dan 02/400 02 90.

Support

Bezoek onze Support wanneer je (dringende) technische ondersteuning nodig hebt.

Onze oplossingen

Ontdek welke oplossingen jou in de wolken brengen.

Werken bij Synergics

Ben jij ook een Cloud hero? Kom dan voor ons werken!

Tips & Tricks

Werk slimmer en productiever met de handige tips van Synergics.