Synergics ondersteunt de unieke behoeften van jouw sector

Business, strategie, maar ook HR & ICT kunnen niet zonder elkaar. Al sinds het begin werken we met verschillende organisaties, instellingen en bedrijven aan een toekomst in de Cloud. Ontdek zelf wat we voor jou kunnen aanbieden.

Ontdek onze sectoren & markten

Zorgsector

Evolueer mee naar een digitalisering van de gezondheidssector waarin de kwaliteit van onze zorg primeert. Optimaliseer je processen, connecteer je data en zet je patiënt meer dan ooit centraal. 

Overheden

Overheden

Breng de overheid tot bij de burger en niet langer omgekeerd. Kies voor een productieve en digitale werkplek voor jouw stad, gemeente of overheidsinstantie. Digitalisering en innovatie leiden feilloos tot de modernisering van je overheidsinstelling.

Bouw

Bouw

Een digitale bouwsector met Cloud. Elke schakel in een bouwproces heeft baat bij een degelijke, digitale werkplek die mobiel werken faciliteert. Zo kan je efficiënt met alle betrokken partijen samenwerken en een project succesvol opleveren. Innoveren en groeien maak je met het juiste strategisch advies waar.

Ledenorganisaties

Ledenorganisaties

Word de ledenorganisatie van morgen met Cloud. Zet in op de meest productieve, digitale werkplek voor jouw vereniging of federatie. Werk efficiënt samen en ga voluit voor betrokken leden. Met het juiste strategisch advies maak je jouw echte groeipotentieel waar.

Softwarebedrijven

Softwarebedrijven

De stap naar de Cloud is voor softwareontwikkelaars een echte game-changer. Niet alleen om applicaties te hosten, maar ook voor business intelligence, innovatie, kostenefficiëntie, continuïteit, security en developing.

Onderwijs

Onderwijs

Speel als onderwijsinstelling in op de laatste technologische ontwikkelingen, zorg voor een vlotte samenwerking tussen leerlingen, leerkrachten en ouders, en realiseer al jouw onderwijsdoelen met behulp van moderne Cloud-oplossingen.

Met Synergics naar de Cloud... and beyond!

Synergics helpt je bedrijf of organisatie digitaal te transformeren door je medewerkers en processen naar de Cloud te brengen. Door visie, uitvoer en ondersteuning te combineren met jarenlange ervaring en een duidelijke methodologie, maken we jouw organisatie productiever en meer wendbaar en helpen we je sneller innoveren en veiliger ondernemen.

Algemeen

Bel 02/706 80 40 of laat ons je terugbellen op een gepast moment.

Sales

Rechtstreeks praten met één van onze salescollega's? Bel dan 02/400 02 90.

Support

Bezoek onze Support wanneer je (dringende) technische ondersteuning nodig hebt.

Onze oplossingen

Ontdek welke oplossingen jou in de wolken brengen.

Werken bij Synergics

Ben jij ook een Cloud hero? Kom dan voor ons werken!

Tips & Tricks

Werk slimmer en productiever met de handige tips van Synergics.