Secure+

Meer beveiliging met minder moeite? 

Bescherm je data met het beste paswoord.

Dagelijks zien 300.000 nieuwe malware types het levenslicht. Elke seconde worden er 75 gegevens gestolen. De oorzaak ligt dikwijls bij de basis van beveiliging: een sterk paswoord! Tijdens de Secure+ sessie ontdek je veelvoorkomende misverstanden, de kracht van tweestapsverificatie en meer. Geef cybercriminelen geen enkele kans!

Registreer je nu.

Het ABC van Multi-Factor Authenticatie (MFA)

Hackers worden alsmaar slimmer. Alleen daarom is je organisatie kwetsbaarder voor cyber ellende. Daarom is een compromisloze beveiliging via
Multi-Factor Authenticatie (MFA) en encryptie cruciaal. Het goede nieuws? Tijdens deze workshop leren je medewerkers er alles over!

De voordelen

Maak je werknemers ultra waakzaam

Beveiliging is een mindset: alles begint met het juiste paswoord. Voor meer waakzaamheid bij je medewerkers, en de beste beveiliging voor je organisatie.

Laat niets aan het toeval over

Wat als iemand per ongeluk tóch binnendringt? Maak je inlogprocedures waterdicht met Multi-Factor Authenticatie en encryptie. Zonder in te boeten op gebruiksvriendelijkheid.

Bescherm je organisatie tegen phishing

Internetfraude kent meerdere vormen. Voorkom een phishingplaag met onze extra Phishing Protect workshop. Dé aanvulling op Secure+.

Microsoft Security Lead

Een veilig paswoord is het fundament van cybersecurity. Met MFA daarbovenop mag je op twee oren slapen. Laat je stapsgewijs begeleiden met de Secure+ workshop! 

Jurgen Van Eynde
Microsoft Security Lead
Offering

Secure+

Praktisch
element_icon_location Online of fysiek (na corona)