Digitale Werkplek

Werk eenvoudig samen dankzij de werkplek van de toekomst

Een digitale werkplek waar je altijd en overal toegang hebt tot al je applicaties en data maakt jouw medewerkers productief.

Oplossingen voor je digitale werkplek

Een moderne werkplek bouwt Synergics met cloudoplossingen. Met Microsoft 365 heb je al een erg goede basis voor een veilige en productieve werkplek waarbij je zorgeloos toegang krijgt tot al je bedrijfsapplicaties en data. Deze werkplek integreert ook naadloos met al je andere toepassingen, en laat je vlot samenwerken met medewerkers, klanten en leveranciers.

Intelligente communicatie

Bouw een intelligent communicatiesysteem uit voor jouw organisatie van morgen. Van digitaal samenwerken en hybride vergaderen tot een geoptimaliseerde telefonie en dienstverlening.

Modern Workplace+

Van thuiswerk tot mails checken onderweg en virtuele meetings: we werken overal. Je zorgen maken over efficiëntie en beveiliging? Met Modern Workplace+ stoom je je werkplek van vandaag klaar voor de wereld van morgen. Gebruiksvriendelijk én waterdicht.

Teams+

Gebruik je Microsoft Teams vooral als chat- of vergadertool? Dan is het tijd om een versnelling hoger te schakelen met ons interactief Teams+ pakket. Leer via een reeks workshops hoe je notities, in real-time bewerkt en deelt met je collega’s en gericht communiceert.

Intranet+

Betrokken medewerkers zijn niet alleen gelukkiger, ze zijn ook productiever. Dat maakt interne communicatie belangrijker dan ooit tevoren. Communiceren en interageren thuis, onderweg of op kantoor? Intranet+ biedt het allemaal.

EngagePro

Van employee centricity naar customer centricity? Boost de betrokkenheid van je medewerkers!  

Met Synergics naar de Cloud... and beyond!

Synergics helpt je bedrijf of organisatie digitaal te transformeren door je medewerkers en processen naar de Cloud te brengen. Door visie, uitvoer en ondersteuning te combineren met jarenlange ervaring en een duidelijke methodologie, maken we jouw organisatie productiever en meer wendbaar en helpen we je sneller innoveren en veiliger ondernemen.

Algemeen

Bel 02/706 80 40 of laat ons je terugbellen op een gepast moment.

Sales

Rechtstreeks praten met één van onze salescollega's? Bel dan 02/400 02 90.

Support

Bezoek onze Support wanneer je (dringende) technische ondersteuning nodig hebt.

Onze oplossingen

Ontdek welke oplossingen jou in de wolken brengen.

Werken bij Synergics

Ben jij ook een Cloud hero? Kom dan voor ons werken!

Tips & Tricks

Werk slimmer en productiever met de handige tips van Synergics.