Onze aanpak

Maak de overstap eenvoudig en haal het maximale uit de Cloud

De Cloud vraagt om een nieuwe aanpak. Daarom ontwikkelden wij onze SPRINT, een methode die je organisatie op voorsprong brengt.

Waarvoor staat Ontdek onze SPRINT-aanpak

SPRINT | Synergics

  Strategie

 
Beginnen doen we door je te introduceren tot de wondere wereld van Cloud-oplossingen. Tijdens deze workshop brengen we je strategie in kaart, bepalen we doelstellingen en leggen we de belangrijkste ICT-uitdagingen bloot.

  Planning

 
We overleggen elke oplossing die beschikbaar is om je uitdagingen op een efficiënte manier aan te pakken en begeleiden we je doorheen deze keuze. Hierbij staan steevast de noden van je organisatie centraal.

  Readiness

 
We voeren een analyse uit om de haalbaarheid van de verschillende plannen en scenario’s te kunnen bepalen. Vanuit deze audit of readiness assessment brengen we alle technische en legale voorwaarden in kaart.

  Implementatie

 
Allereerst gaan we de organisatie technisch voorbereiden op de implementatie. Daarna voeren we de feitelijke implementatie, namelijk de migratie uit en testen we deze nieuwe oplossing.

  Nieuwe werken

 
We begeleiden jou en jouw werknemers bij het efficiënt omgaan met deze nieuwe omgeving. Samen verdiepen we ons in de nieuwe tools en hun mogelijkheden. We leggen de focus op het bijbrengen van nieuwe kennis aan de werknemers.

  Transformatie

 
Na de implementatie van de nieuwe manier van werken stopt onze begeleiding echter niet. We blijven wij met een waakzaam en innovatief oog zoeken naar nieuwe optimalisaties zodat je geen enkele nieuwe opportuniteit misloopt.

Onze aanpak in 3 stappen


 

Strategie, Planning & Readiness

 
Eerst bekijken we jouw doelstellingen als organisatie in een strategische workshop: wat wil jij bereiken met je organisatie op korte en lange termijn? We tekenen verschillende scenario’s uit en onderzoeken met welke oplossingen we jouw doelstellingen kunnen bereiken. Daarna gaan we met een assessment na of jouw organisatie klaar is voor de nieuwe oplossing. Indien wel: super! Indien niet, dan maken we jouw organisatie klaar.


 

Implementatie & New way of working

 
In deze fase stellen we alles in het werk voor een vlotte implementatie van jouw nieuwe IT-oplossing. Wanneer die omgeving klaar is en werkt, is het tijd dat heel je team ermee aan de slag gaat. We begeleiden jou en je werknemers bij het efficiënt omgaan met die nieuwe omgeving. Aan de hand van verschillende workshops, leren we je snel de new way of working aan.


 

Transformatie

 
We nemen de tijd om het functioneren van je nieuwe omgeving te begrijpen. Met ons waakzaam oog blijven we je ondersteunen en sturen we bij waar nodig. Pas dan spreken we van een succesvolle transformatie binnen jouw organisatie.

Succesverhalen

Lees onze blog en ontdek hoe onze SPRINT-aanpak tot een succesvolle digitale transformatie leidt.

Femma voltooit digitale transformatie met hulp van Synergics
Synergics begeleidt stad Beringen in digitaliseringsproces
"Möbius beheert en ondersteunt, dankzij de Modern Workplace oplossing van Synergics, haar eindgebruikers en hun toestellen op een efficiënte en toekomstgerichte manier. In combinatie met een migratie naar Exchange Online verhogen we de productiviteit en samenwerking van ons…

Met Synergics naar de Cloud... and beyond!

Synergics helpt je bedrijf of organisatie digitaal te transformeren door je medewerkers en processen naar de Cloud te brengen. Door visie, uitvoer en ondersteuning te combineren met jarenlange ervaring en een duidelijke methodologie, maken we jouw organisatie productiever en meer wendbaar en helpen we je sneller innoveren en veiliger ondernemen.

Algemeen

Bel 02/706 80 40 of laat ons je terugbellen op een gepast moment.

Sales

Rechtstreeks praten met één van onze salescollega's? Bel dan 02/400 02 90.

Support

Bezoek onze Support wanneer je (dringende) technische ondersteuning nodig hebt.

Onze oplossingen

Ontdek welke oplossingen jou in de wolken brengen.

Werken bij Synergics

Ben jij ook een Cloud hero? Kom dan voor ons werken!

Tips & Tricks

Werk slimmer en productiever met de handige tips van Synergics.