Security

Kies een veilige toekomst voor je organisatie

Zorg er als organisatie voor dat je gebruikers, apparaten, applicaties én data beschermd zijn, en dat conform de laatste nieuwe richtlijnen.

Beveiliging van bedrijfsdata en risicobeheersing

Synergics helpt je organisatie met de beveiliging van je cloudomgeving. Door gebruik te maken van de Microsoft security-oplossingen helpen wij onze klanten met het beveiligen van gebruikers en apparaten, je toegang tot je IT omgeving, je applicaties en data. Daarenboven houden de oplossingen die we implementeren rekening met de wet- en regelgeving (GDPR) om mogelijke bedrijfsrisico's in te perken.

Veilig ondernemen

Ben je benieuwd naar onze visie rond een veilige organisatie? Laat ons je meenemen in de toekomst tijdens onze Synergics Inspiration Experience workshops of laat schrijf je in voor één van onze security workshops.

Implementeren

We helpen je bij het implementeren en optimaliseren van een veilige cloudomgeving. We implementeren Microsoft Security oplossingen en integreren deze met je bestaande infrastructuur.

Managed services

Security zonder zorgen. Synergics kan je security in beheer nemen en je hierbij ontzorgen. Wij bieden je een vast aanspreekpunt voor al hun vragen en mogelijke problemen. En dit voor een vaste prijs per maand en per gebruiker.

Onze Security workshops

Krijg inzicht in de kwestbaarheden van je IT-omgeving

Krijg inzicht in de kwestbaarheden van je IT-omgeving.

Met Synergics naar de Cloud... and beyond!

Synergics helpt je bedrijf of organisatie digitaal te transformeren door je medewerkers en processen naar de Cloud te brengen. Door visie, uitvoer en ondersteuning te combineren met jarenlange ervaring en een duidelijke methodologie, maken we jouw bedrijf productiever en meer wendbaar en helpen we je sneller innoveren en veiliger ondernemen.

Algemeen

Bel 02/706 80 40 of laat ons je terugbellen op een gepast moment.

Sales

Rechtstreeks praten met één van onze salescollega's? Bel dan 02/400 02 90.

Support

Bezoek onze Support wanneer je (dringende) technische ondersteuning nodig hebt.

Onze oplossingen

Ontdek welke oplossingen jou in de wolken brengen.

Werken bij Synergics

Ben jij ook een Cloud hero? Kom dan voor ons werken!

Tips & Tricks

Werk slimmer en productiever met de handige tips van Synergics.